szerző:
Eduline

Levélben vagy e-mailben jön a hivatalos értesítés arról, hogy melyik egyetemre, főiskolára vettek fel? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.

©

Két egyetemre jelentkeztem az idén, de a ponthatárhúzás után több hétig külföldön dolgozom. Lehet jelezni valakinek, hogy ne postán küldjék a határozatot?

Az idén már nem levélben kapják meg a felvételi határozatot a jelentkezők - az Educatio tájékoztatása szerint a hivatalos értesítést az e-felvételi rendszeréből tölthetitek majd le, a dokumentumról pedig e-mailben kaptok értesítést.

Az ún. besorolási döntés azt tartalmazza, hogy melyik intézményben, milyen szakon kezdhetitek meg szeptemberben a tanulmányaitokat. Fontos, hogy a felvételiről szóló üzeneteket mindig arra az e-mail címre küldik, amelyet az e-felvételis regisztrációnál vagy a jelentkezési lapon megadtatok. Az értesítések a [email protected] e-mail címről érkeznek majd. Elmarad az idei Pont Ott Parti - erről itt olvashattokVárjátok a ponthatárokat az eduline-nal - csatlakozzatok itt, és semmiről nem maradtok le!