szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Este nyolckor érkeznek a 2020-as felvételi ponthatárai, ha pedig jelentkezéskor megadtátok a mobilszámotokat, sms-t is fogtok kapni arról, hogy melyik szakra kerültetek be. De előfordulhat, hogy nem pontban nyolckor érkezik majd az sms - ekkor sem kell izgulnotok.

A 2020 szeptemberében induló képzések ponthatárait várhatóan este nyolckor hirdetik ki. Azok a jelentkezők, akik megadták a mobilszámukat, SMS-értesítést is kapnak az eredményekről. Mivel a szolgáltatónak nagyszámú üzenetet kell kiküldenie, ezért előfordulhat, hogy csak jóval a ponthatárok kihirdetése után érkezik meg az üzenet - hívja fel a figyelmet a Felvi.hu.

Hozzáteszik: számos oka lehet, ha valaki egyáltalán nem kap sms-t. Elképzelhető, hogy tévesen adtátok meg a mobilszámotokat, esetleg az időközben megváltozott. A felvételi eredményét azonban nem csak az sms-ből tudhatjátok meg, este nyolc után megnézhetitek az E-felvételi rendszerben, illetve az Eduline-on is folyamatosan beszámolunk majd róluk.

Miért érdemes még követnetek minket?

A végleges ponthatárokon felül az este folyamán friss statisztikákkal és elemzésekkel is készülünk majd, amikből megtudhatjátok, hol voltak a legmagasabb vagy éppen a legalacsonyabb ponthatárok, melyik szakra kerültek be a legtöbben vagy hol kellett a legtöbb pontot összeszedni a sikeres felvételihez. Ha mindez nem lenne elég, interjúkkal és beszélgetésekkel is színesítjük majd a ponthatárhúzást.

Ez a korosztály jelentkezett legnagyobb arányban a 2020-as felvételire

Hányan és hány évesek jelentkeztek felsőoktatásba a 2020-as felvételin? Hogyan oszlik el a jelentkezők száma a lányok és a fiúk között? Mutatjuk az idei és a tavalyi számokat.

Idén felvételiztek? Várjátok velünk a ponthatárokat!

Ahogy már megszokhattátok, mi is készülünk az idei ponthatárhúzásra. Este nyolc órakor jövünk a ponthatárokkal - így megtaláljátok nálunk az összes egyetem összes képzésének végleges pontszámát. Ezen felül statisztikákkal és elemzésekkel is készülünk, amiből megtudhattok mindent az idei felvételi eredményeiről, pontszámairól és a hamarosan elinduló pótfelvételiről is.

Ha szeretnétek megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozzatok fel hírleveleinkre és kövessetek minket Facebookon