szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Megnézhetitek az idei érettségik második hetének első érettséginapjának megoldásait - ilyen feladatok voltak a nemzetiségi nyelvi érettségiken, és így kellett őket megoldani.

A középszintű feladatsorokat és megoldásaikat itt nézhetitek meg horvát, német, román, szerb és szlovák nemzetiségi nyelv és irodalomból.

A szintén tegnap tartott filozófiaérettségiről itt olvashattok.

A tegnapi emelt szintű horvát, német, román, szerb és szlovák nemzetiségi nyelv és irodalom feladatsorokat és megoldásokat pedig itt éritek el.

Ha ma érettséiztek, akkor kövessétek folyamatosan frissülő tudósításunkat a kémia- és földrajérettségiről.

Kémia- és földrajzérettségi: minden infó a mai vizsgákról egy helyen

Kedden a közép- és emelt szintű kémia- és földrajzérettségivel folytatódott az érettségi szezon. Az Eduline-on ma is megtaláljátok a legfontosabb infókat a vizsgákról.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2020-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.