szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Tegnap nyilvánosságra hozták az idei pótfelvételi végleges ponthatárait. Milyen fontos teendők, határidők várnak még a jelentkezőkre?

Meghatározták a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, 2019. szeptemberben induló képzések ponthatárait, itt találjátok meg őket. Itt pedig a legnépszerűbb szokok ponthatárait nézhetitek meg.

A besorolási döntés már letölthető az E-felvételi hivatalos iratok menüpontjában, amelyről minden jelentkező e-mailben is értesítést kap - írja a Felvi.

Ennyi ponttal lehetett bekerülni a legnépszerűbb alapszakokra a 2019-es pótfelvételin

Nyilvánosságra hozták a 2019-es pótfelvételi ponthatárait: itt nézhetitek meg, hány ponttal lehetett bekerülni az általános felvételi legnépszerűbb alapszakjainak önköltséges formájára.

A felvettek a felvételi határozatot és a beiratkozással kapcsolatos teendőkről szóló értesítést a felsőoktatási intézményektől kapják meg 2019. szeptember első napjaiban.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.