szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha sorrendmódosítást terveztek, erre figyelnetek kell, mielőtt leadjátok a kérelmeteket.

Ha a 2019 szeptemberében induló képzésekre jelentkeztetek, július 12-ig van lehetőségetek arra, hogy módosítsátok a korábban megjelölt szakok sorrendjét.

Azonban ezt érdemes alaposan átgondolni, ugyanis a jelentkezési sorrend egyetlen alkalommal változtatható, és újabb módosításra nincs lehetőség - hívja fel a figyelmet a Felvi.

Felvételi: ezen a hétvégén elérhető lesz az Oktatási Hivatal ügyfélszolgálata

Július 12-ig pótolhatják hiányzó dokumentumaikat a felvételizők, akik a megjelölt képzések sorrendjén is eddig változtathatnak - éppen ezért az Oktatási Hivatal telefonos felvételi ügyfélszolgálata ezen a hétvégén elérhető lesz.

Ezért a kérelem elküldésekor legyetek nagyon körültekintőek, és mentés előtt ellenőrizétek, hogy valóban úgy állítottátok-e be az új sorrendet, ahogy szerettétek volna. Az elküldött kérelem ugyanis nem vonható vissza. Vagyis aki megtette, később már nem csinálhatja vissza, hiába gondolja meg magát (újra).

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.