Közoktatás Eduline

Teszteld a tudásodat a HVG-vel: február 3-án indul a verseny

Elolvasom

Február 3. és március 31. között ismét bebizonyíthatod, hogy te vagy a legtájékozottabb HVG-olvasó: mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz a hvgkviz.eduline.hu oldalon, majd minden héten válaszolsz a legfrissebb HVG-szám tartalmával és a HVG Kiadóval kapcsolatos kérdésekre. Érdemes játszani, a leggyorsabb és legtájékozottabb versenyzőkre ugyanis értékes nyeremények várnak.

Közoktatás Eduline

EU-s vita-csatára várnak középiskolásokat

Elolvasom

Magyarország 2011-es európai uniós elnökségére való felkészülés jegyében háromnapos vitaversenyeket rendeznek diákoknak Debrecenben és Kecskeméten. Érdemes jelentkezni, mert az értékes nyeremények és izgalmas programok mellett a szervezők a versenyzőknek szállást, ellátást és utazási költségtérítést is biztosítanak.

Közoktatás Eduline

Minden nap nyílt nap a KRF-en

Elolvasom

A gyöngyösi Károly Róbert Főiskola rendhagyó stratégiával tájékoztatja potenciális jelentkezőit az intézmény szolgáltatásairól. A felsőoktatási marketing klasszikus eszközeként meghonosult nyílt napokat átértelmezve, naponta szállít a környező középiskolákból diákokat, hogy egyenesen a mindennapos hallgatói életből kaphassanak ízelítőt a fiatalok. Emellett január 17-én és 24-én hagyományos nyílt napot is rendez az országos lefedettség érdekében.