Felsőoktatás Eduline

Újabb információkat csepegtetett el az egyetemi modellváltásokról Stumpf István

Elolvasom

A modellváltók esetében továbbra is a költségvetés több mint 50 százalékát fogja biztosítani az állam, a fennmaradó részt pedig az egyetemeknek - pontosabban a fenntartó alapítványoknak - kell majd előteremteniük – többek között erről is beszélt az egyetemi modellváltásokért felelős kormánybiztos egy szakmai fórumon péntek este.

Felsőoktatás Eduline

A hónap végén benyújtják a szabályozást az újabb modellváltó egyetemekről

Elolvasom

Hamarosan jönnek a következő lépések az átalakuló egyetemek kapcsán, azonban ha nemzetközi helyezésekről van szó, a modellváltás sem csodaszer – többek között ezek a témák is előkerültek az ELTE PPK FTI Társadalmi Kommunikációs Kutatócsoportjának eseményén, ahol Stumpf István egyetemi modellváltásokért felelős kormánybiztos is megszólalt.

Közoktatás Eduline

Egy katedrán bal és jobb!

Elolvasom

A Századvég Politikai Akadémia először Magyarországon politikai kommunikációs tanácsadó-elemző képzést indít szeptemberben diplomásoknak. A 4 féléves képzés végén a Corvinus Egyetem diplomáját kapják a résztvevők. Az új tanácsadói, elemzői generációt a politikai tanácsadói szakma legsikeresebb képviselői okítják a kevéssé közismert fogásokra.