szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hiányzik az iskolai élet és unjátok az otthoni tanulást? Sajnos azt nem tudjuk, hogy mikor térhettek vissza az iskolapadba, de ajánlunk néhány sorozatot és filmet, melyek az iskolás életről szólnak, így egy kicsit segítenek visszarázódni a normál hétköznapokba.

Csecsebecsék (Trinkets)

A sorozat egy dráma, melyet könyv alapján készítettek. A történet három tinilányról szól, akik egy bolti tolvajoknak létrehozott csoport gyűlésén találkoznak és barátok lesznek. A lányok teljesen különböző személyiségek, ettől lesz izgalmas ez a barátság, amit az iskolájukban eltitkolnak mások elől.

A magas lány (Tall girl)

A főszereplő, Jodi, egy 185 cm magas lány, aki egész életében szenvedett amiatt, hogy ilyen nagyra nőtt. A suliban folyton csúfolják, ráadásul az otthoniak sem könnyítik meg az életét. Természetesen, ahogy lenni szokott a kamasz lány szerelmi élete sem egyszerű, amit a magassága csak még inkább megnehezít. Azonban egyszer csak megérkezik az új cserediák a suliba, és ez mindent megváltoztat.

A csókfüle (The Kissing Booth)

Elle, a gimis főszereplő lány első csókja egy furcsa, titkos kapcsolathoz vezet az iskola legmenőbb srácával, így viszont veszélybe kerül a legjobb barátnőjével való barátsága. Vajon hogyan mászik ki ebből Elle?

A fiúknak, akiket valaha szerettem (To All the Boys I've Loved Before)

Lara Jean egy visszahúzódó, középiskolás lány, azonban élete teljesen felfordul, amikor a korábban íródott titkos szerelmes levelei mind az öt régi iskolás szerelméhez eljutnak.

Fontos üzenet az otthonról tanulóknak és a négy fal között rekedteknek

Hatalmas szerepe van már akár csak napi egy óra mozgásnak is. Sosem gondoltátok volna, hogy igaz, mi? Pedig igaz.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!