szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az idei Friss Hús Budapest rövidfilmfesztivált is el kellett halasztani a járvány miatt. A szervezők azonban nem szerették volna, hogy a közönség filmek nélkül maradjon, ezért online mutatnak be néhányat a korábbi évek nyertes alkotásaiból.

Jó hírünk van a filmkedvelőknek, ugyanis a Friss Hús Budapest Facebook oldalán - a koronavírus miatt elmaradt fesztiválra való tekintettel - korábbi évek díjnyertes rövidfilmjei közül válogathatnak.

Többek között megnézhetitek Füzes Dániel Szokásjog című filmjét, ami a tavalyi fesztiválon a legjobb színész díjat kapta, vagy éppen a Jakab című kisfilmet, ami szintén 2019-ben zsebelte be a legjobb 30 év alatti rendező díját. A tavalyi Friss Hús legjobb rövidfilmnek járó díját Norbert Molvay Jövő szerdán című filmje nyerte, amelyet szintén megtaláltok a Facebookon.

A közzétett videókhoz filmesek, művészek, hírességek fűznek pár szót ajánlóként.

Itt nézhetitek meg az irodalmi adaptációkat és történelmi filmeket teljesen ingyen

Megnéznétek a kötelező olvasmányok filmváltozatát? Elmélyítenétek a töritudásotokat vagy épp szeretnétek klasszikus filmekkel és mesékkel elütni az otthon töltött időt? Most egy olyan oldalt ajánlunk, ahol a koronavírus miatt összesen 90 film közül válogathattok teljesen ingyen.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!