szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szeretnétek átlátni, hogy milyen bevételeitek és költségeitek vannak, hogy jobban meg tudjátok tervezni a mindennapos és szabadidős kiadásokat? Ezek a szuper - és, ha már spórolásról van szó, ingyenes - alkalmazások segíthetnek.

1. Easy Expense Tracker

Ezzel az androidra letölthető appal nem csak a kiadásaitokat és bevételeiteket rendszerezhetitek, hanem pénzügy tervet is készíthettek, amelyet vizuálisan jeleníthettek meg. A beérkezett és kifizetett összegeket különböző kategóriák szerint rögzíthetitek, a rendszeres bevételek, illetve kiadások könnyebb hozzáadásához pedig sablonokat gyárthattok. A számlák menüpontban a fix rendszerességű kiadásaitokat is – például lakbér vagy rezsi – nyilvántarthatjátok, és emlékeztetőt állíthattok be magatoknak, hogy ne felejtsétek el átutalni vagy befizetni ezeket.

2. Spending Tracker

Ezzel az appal is kategóriák szerint rögzíthetitek a kiadásokat és bevételeket. Emellett pedig beállíthattok egy fix büdzsét is, amelyből a kifizetett összegeket minden alkalommal levonja az app, így segít kordában tartani, hogy mennyit költötök. A hónap végéig megspórolt összeget "átvihetitek" a következő hónapra. Az alkalmazást iOS-ra innen, androidra pedig innen tölthetitek le.

3. Wallet

Ebben az appban az a legjobb, hogy magyar nyelven is használhatjátok. Saját kategóriákat adhattok meg, amelyekhez hozzáadhatjátok a bevételeket, illetve amelyekből levonhatjátok a kiadásokat. Ha fix büdzsét állítotok be az egyes kategóriákhoz, külön-külön is nyomon követhetitek, hogy mennyit költöttetek például szórakozásra, élelmiszerre vagy a drogériában. Androidra innen, iOS-ra pedig innen tölhetitek le.

Ha arra vagytok kíváncsiak, hogyan spórolhattok havonta több ezer forintot diákként, ide kattintsatok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!