szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kihasználnátok a melegebb őszi hétvégéket egy kis felfedezésre? Budapest környéke tele van jobbnál jobb túrahelyekkel, most egy izgalmas listát mutatunk.

A hvg.hu egy Vértest, Pilist és  Burok-völgyet is felsorakoztató listában szedte össze a jobbnál jobb kirándulóhelyeket tippekkel és térképekkel.

Ha nem csak a kirándulás izgalmas, hanem szívesen néznétek várakat és romokat, akkor erre is van egy tippünk. A Vértes egy olyan hegység, amely nem csak természeti értékeitől olyan vonzó, de néha az érintetlen vadregényességétől, és nem utolsó sorban a várromoktól, amelyek eredete egészen a honfoglalás korig nyúlik vissza - írja az oldal.

Ha kíváncsiak vagytok a teljes listára, akkor itt elolvashatjátok a teljes cikket.

Ezt a két filmet rengetegen nézték meg az elmúlt napokban: moziajánló

Szívesen lazítanátok a héten egy-egy jó filmmel? Ajánlunk néhányat: mutatjuk, milyen filmeket néztek a legtöbben az észak-amerikai mozikban.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.