szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Lássuk, mennyire vagytok jók föciből. Meg tudnátok oldani hibátlanul a következő tesztet, amit a korábbi évek érettségi feladataiból válogattunk össze?

Itt tölthetitek ki a tesztet:

Az eredményért görgessetek a lap tetejére.

Még több kvízért kattintstok ide.

Nektek menne a matekérettségi, ha ma lenne? - teszt estére

Lássuk, átmennétek-e az érettségin. A következő kvízhez a matekérettségi első feladatsorának kérdései közül válogattunk nektek. Hibátlan lesz?

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2020-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.