szerző:
Eduline

Akik lemaradtak a Diplomamentő II programról, ne csüggedjenek, mert még bőven megszerezhetik a nyelvvizsgájukat idő előtt. Ehhez nyújtunk most egy kis segítséget. Online kurzusajánlónk következik.

©

Ha angol nyelvből terveztek nyelvvizsgázni a közeljövőben, ezek a kurzusok hatalmas segítséget nyújthatnak a vizsgára készülésben.

Euroexam

Sokan választják az Euroexam egynyelvű nyelvvizsgáját. Ha ti is közéjük tartoztok, most itt van számotokra egy kifejezetten erre a nyelvvizsgatípusra felkészítő online kurzus, oktatóvideókkal.

ECL

Aki szintén egynyelvű nyelvvizsgára jelentkezne, de mégsem az Euroexamre, hanem inkább az ECL-re, annak itt van egy komplett felkészítő kurzus.

Origo

Az Origo kétnyelvű angol B2-es nyelvvizsgájára is találtok online felkészítőt az Eduline online kurzusai között.

English for everyone

Az English for everyone könyvsorozat kiváló választás lehet az angoltanulás elkezdésére, kiegészítésére és mélyítésére is. A nyelvkönyvek lefedik az A1-C1 szinten elvárt nyelvtani, beszédértési és szókincsanyagot. A vizualitásra épülő tankönyv pedig segíti a szavak és a nyelvtan hatékony elsajátítását.

A beszédkészséget és a szövegértést segítő ingyenes online hanganyag is elérhető a sorozatból. A HVG Könyvek webshopjában egy 20%-ra jogosító kupont használhattok fel október 31-ig. A felhasználható kuponkód: Eduangol20

Nyelvvizsgáznátok? Itt az akkreditált nyelvvizsgaközpontok listája

Hamarosan nyelvvizsgáznátok? Mutatjuk, hol találjátok meg az akkreditált nyelvvizsgaközpontot listáját. Az államilag elismert vizsga­rendszereket működtető vizsga­központokat megnézhetitek egy összesített listán itt. Csoportokra bontva láthatjátok például a kétnyelvű, általános nyelvvizsga-bizonyítványt adó vizsgaközpontok listáját, de az egynyelvű, szaknyelvi nyelvvizsga-bizonyítványt adó vizsgaközpontok is a listán sorakoznak.