szerző:
Eduline

Olyan ingyenes alkalmazást kerestek, amely segít fejleszteni a kommunikációs készségeiteket? Szóbeli nyelvvizsgára vagy egy külföldi utazásra készültök? Akkor ez az alkalmazás nektek szól.

©

A nyelvtanulás leghatékonyabb - és egyben legszórakoztatóbb - eszköze, ha az adott idegen nyelven beszélgettek másokkal. Ehhez tökéletes eszköz például a Tandem nevű app, amely ingyenes.

Hogyan működik?

Az app felhasználóinak ki kell választaniuk egy nyelvet, a Tandem pedig segít megtalálni azokat az anyanyelvi beszélőket, akikkel üzeneteket válthattok, videócsevegést indíthattok, beszélgethettek online vagy akár élőben. Így gyakorlatilag a világ bármely tájáról szerezhettek levelező- és beszélgetőpartnereket.

Nyelvtanulás online? Ezekkel a kurzusokkal a nyelvvizsgára is felkészülhettek

Nyelvvizsgára készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre? Új cikksorozatunkban az Eduline online tanfolyamokat kínáló oldaláról választottunk nektek kurzusokat. Ezekkel a kurzusokkal plusz segítséget kaphattok a felkészüléshez és a gyakorláshoz. Ha szívesen tanultok vagy tanulnátok online, és most fogtok nyelvvizsgázni, ezek a videós tartalmak hozzájárulhatnak a jobb jegy megszerzéséhez is.