szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ez lett az idei év legjobb alkalmazása: ingyenesen tanulhattok nyelveket, fejleszthetitek a szókincseteket bonyolult nyelvtan nélkül.

A Drops lett az idei év legjobb alkalmazása a Google szerint. Ez egy olyan alkalmazás, amivel napi pár perc tanulással is fejlődhettek és nem kell a nyelvtani szerkezetekkel bajlódnotok.

A minimalista illusztrációknak és a gyors mikro-játékoknak köszönhetően a hasznos szókincs szinte beleég a memóriádba - írják az app készítői. A Drops-ban több mint 1700 szót találhattok 99 témában.

Miért lehet sikeres?

Nincs közvetítő, ez azt jelenti, hogy a képek közvetlenül a jelentéshez kapcsolódnak – nem pedig az anyanyelvedhez.

A szokásos felhozatal – angol, spanyol, francia, német, olasz – mellett rengeteg egzotikus nyelv is elérhető az alkalmazásban: japán, kínai, koreai, arab, héber, portugál, orosz, dán, magyar, hindi, tagalog és izlandi. Ezen felül tanulhattok dialektusokat is, például választhattok a mandarin és a kantoni kínai, a kasztíliai és a latin-amerikai spanyol, az amerikai és a brit angol, valamint az európai és a brazil portugál között.

Egyszerre akár több nyelvet is tanulhattok ingyenesen. Ha kíváncsiak vagytok, milyen is a valóságban ez az alkalmazása, itt letölthetitek.

Újabb ingyenes alkalmazásokat ajánlunk: fordítók, amelyek offline is működnek

Megbízható fordítót kerestek? Most nem számít, hogy androidos vagy iOS-rendszeretek van. Mindkettőre ajánlunk egy fordítót.