szerző:
Eduline

Sok tanár vállal be különórákat a diákjaival, hogy kiegészítse keresetét. De van már jobb megoldás a diák és a tanár számára is, hogy a legkényelmesebb helyen és időben történjen az oktatás.

©

A legtöbb tanár gyakran küzd időhiánnyal, mert egyik óráról rohan a másikra, vagy két magántanítvány között még egy perc szabadideje sincsen. Amennyiben egy tanár úgy érzi, hogy a megszokott oktatási módszerek keretein belül nincs lehetősége minden nála érdeklődő diákkal foglalkozni, vagy esetleg az óráit a szerényebb anyagi helyzetű diákok nem tudják megfizetni, akkor a Webuni online tudásmegosztó platformon már magyar nyelven is van lehetősége tudásának további megosztására. A platform lehetőséget biztosít, hogy ezen tanárok hivatásukat szolgálva, egy korlátlan befogadóképességű osztályteremben tudják szakértelmüket extra jövedelemre váltani.

Ez azonban a már bevett oktatási módszerektől némileg eltér, ezért a Webuni minden olyan értékes tudással rendelkező tanár és szakértő számára hirdetett inkubációs programot, akik nem szeretnének erről a lehetőségről lemaradni, de egyedül nem biztos, hogy belevágnának.

A Webuni új programja, a Webuni Akadémia, egy olyan workshop sorozat, amelynek célja, hogy az utolsó alkalomra a résztvevők már elkészült online tananyaggal és a sikeres értékesítéshez szükséges stratégiákkal rendelkezzenek, hogy mindezek birtokában indíthassák el online oktatási karrierjüket.

A HVG-vel együttműködésben a Webuni Akadémia első bevezető Taníts Te is online! című ingyenes előadására október 10-én a Kaptárban kerül sor. Az érdeklődők az előadásra szóló regisztrációt itt adhatják le. További bevezető előadásokra kerül sor október 12-én és 19-én.