szerző:
Eduline

Nem hajlandó elnézést kérni az a 18 éves diák, aki keményen kritizálta a Twitteren a kansasi kormányzót, Sam...

Nem hajlandó elnézést kérni az a 18 éves diák, aki keményen kritizálta a Twitteren a kansasi kormányzót, Sam Brownbacket. Emma Sullivant az iskolája szólította fel a bocsánatkérésre, a lány azonban ezt megtagadta – írja a Huffington Post.

Emma Sullivan: „nem vagyok hajlandó bocsánatot kérni”
©

A kormányzó nemrég diákokkal találkozott a kansasi Topekában. Miközben Brownback a középiskolásokhoz beszélt, Emma a mobiltelefonjáról azt üzente a Twitteren, hogy éppen most szólt be a kormányzónak elég trágár stílusban. Mindez persze nem volt igaz, a lány utólag azt mondta, csak viccnek szánta a bejegyzést. Brownback irodája azonban folyamatosan figyelte a kormányzó nevével megjelenő internetes tartalmakat, ezért azonnal lecsaptak a tweetelő gimnazistára.

Az iskolája felszólította a diákot, hogy írásban kérjen elnézést a kormányzótól, a lány azonban erre nem hajlandó. „Egyáltalán nem bántam meg a bejegyzésem, ezért a bocsánatkérésem nem lenne őszinte” – mondta.

A lány követőinek száma hatvanról háromezerre nőtt a Twitteren. „Nem ez volt az utolsó szókimondó bejegyzésem. A közösségi oldalak segítenek, hogy nyíltan kimondhassam a véleményem bármiről” – tette hozzá. Nemrég a Facebook-posztja miatt kirúgtak egy diákot a főiskoláról – az esetről itt olvashatsz bővebben.