szerző:
Eduline

Nem tudjátok, milyen szakon szeretnétek továbbtanulni, vagy milyen másoddiplomás képzést végezzetek el? Ma négy ingyenes, online pályaválasztási tesztet ajánlunk.

Ingyenes teszteket kerestek? Ezt próbáljátok ki:

Milyen szakma illik hozzátok? Ingyenes teszt a választáshoz

Hamarosan kezdődik a középiskolai felvételi és a középiskolásoknak is dönteni kell arról, merre tovább. Ha bizonytalanok vagytok, ezekkel az ingyenes tesztekkel kicsit közelebb kerülhettek a válaszhoz.

A Nemzeti Munkaügyi Hivatal oldalán több pályaválasztási tesztet is találtok, ezeket regisztráció nélkül, gyorsan kitölthetitek. Van köztük tantárgyi érdeklődésre, munkamorálra vonatkozó teszt is, sőt olyan is, amely konkrét munkakört javasol.

Ezen a pályaválasztási tanácsadó portálon is ingyen, regisztráció nélkül tölthettek ki pályaválasztási tesztet, amely a válaszok alapján tevékenységeket, foglalkozásokat javasol nektek.

Végezetül itt van két angol nyelvű teszt. Ezzel kideríthetitek, hogy milyen munkahelyi értékeket (például a függetlenséget, a stabilitást vagy a hatalmat) mennyire tartjátok fontosnak. Ezzel pedig arról tudhattok meg többet, hogy milyen hivatás illene legjobban a személyiségetekhez és érdeklődésetekhez. Még több pályaválasztási tesztet találtok itt.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!