szerző:
Eduline

Újabb pontszámítási kérdésre válaszolunk: hány pontot kaphattok a Középiskolai Tudományos Diákkörök Országos Konferenciája (TUDOK) elért helyezésért a 2018-as felvételin?

©

Tárgyanként legfeljebb egy versenyen elért eredmény alapján kaphattok többletpontot, ha a versenyeredményt azon tárgyak valamelyikéből értétek el, amely az adott szakon érettségi pontot adó vizsgatárgyként szerepel.

A Középiskolai Tudományos Diákkörök Országos Konferenciája (TUDOK) versenyein elért helyezés alapján

  • a nagydíjasoknak 30 többletpont,
  • az első díjasoknak 20 többletpont adható.

Bővebb információkat és a tantárgyak listáját itt olvashatjátok el.

Felvételi pontszámítás: mennyit ér két emelt szintű érettségi és egy nyelvvizsga?

Kapnak-e többletpontot a nyelvvizsgáért azok a felvételizők, akik két tárgyból is emelt szintű érettségit tesznek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk. Jövőre fogok érettségizni, és a lehető legmagasabb pontszámot szeretném elérni. Ha két tárgyból emelt szintű érettségit teszek, mellette pedig szerzek egy nyelvvizsgát, hány pluszpontot kapok?

Felvételi jelentkezés lépésről lépésre - 2018

Online képzés célja: Az Eduline online videós felvételi tájékoztatója végigvezet a 2018-as felsőoktatási felvételi minden fontosabb lépésén a szakválasztástól a ponthatárhúzásig. Segítünk, hogy ne vessz el a jogszabályok útvesztőjében és ne veszíts értékes pluszpontokat a felvételi során. | | Kiemelt képzések , Tanulástámogatás