szerző:
Eduline

Minden gyerek más és más, a hagyományos oktatás viszont egyenállampolgárokat farag belőlük. Egy rapper képviseli a diákokat. Azért még korai örülni, de

Hozzá kell tennünk mindjárt a legelején, hogy Albert Einstein bizonyíthatóan sosem beszélt a halak és a fára mászás összefüggéséről. Eredetileg Matthew Kelly írta és tulajdonította ezeket a gondolatokat Einsteinnek a tudós éltrajzi elemeit bemutató könyvében 2004-ben. A találó hasonlat azonban szárnyra kapott, mely az alábbi inspiráló videó létrehozásához is vezetett.

Egy képzelt bírósági tárgyaláson szimbolikusan a hagyományos oktatási rendszer került vád alatt, mert kiölik az egyéniséget és a kreativitást a gyerekekből.

Magyar felirat is elérhető.

Megszólalt a Műegyetemen kifakadt fizika oktató

Nyugdíjazása óta sem vélekedik másképp a felsőoktatásról, mint tette egy korábbi videofelvételen. A Műegyetem legendás fizika oktatójaként vonult nyugdíjba néhány éve Orosz László. Az egyik legmegosztóbb oktató volt a lendületes, olykor trágár kirohanásai miatt, kedvelői viszont az életszagú, humoros példái miatt néztek fel rá.