szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Maruzsa Zoltán az új digitális tanrend bevezetésének körülményeiről és annak fogadtatásáról beszélt.

A Hír TV műsorának Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár volt a vendége, ahol a digitális tanrend bevezetésének körülményeiről és annak fogadtatásáról beszélt.

Az államtitkár elmondta, hogy mik a tapasztalok azzal kapcsolatban, hogy mennyire sikerült alkalmazkodniuk a jelenlegi helyzethez. Egy hétvégéjük volt az új munkarendet bevezetni, de szerinte mindenki nagyon gyorsan és együttműködve reagált. Az államtitkár kiemelte, a legfontosabb, hogy minden intézkedést megtegyenek a járvány megfékezése érdekében, de arra is törekedni kell, hogy ez az idő is hasznosan teljen, ne egy "láblógatós időszak legyen".

Az államtitkár továbbá elmondta, hogy rengeteg platform kiválasztására van lehetőség, hiszen az állami rendszerek mellett sok felajánlást kaptak cégektől, akik ingyenessé tették applikációikat. Annak ellenére, hogy ilyen rövid idő kellett alatt komoly változtatásokat bevezetni, pozitív a fogadtatás, lelkesítőnek érzi kollégái hozzáállását.

Sok helyen csak szerdától élesedhet a távoktatás - mit gondolnak a szülők?

Tegnap Maruzsa Zoltán oktatási államtitkár kijelentette: a digitális munkarendre átállás nem tud egy hétvége alatt megvalósulni, ennek kialakításához szükség lesz pár napra. Mit gondolnak a kialakult helyzetről a szülők?

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!