szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mi vár a diákokra a következő hetekben? Mikor lesz meg a végleges lista, a jelentkezők mikor kapják meg az eredményt? Minden fontos dátum egy helyen.

2019. március 28. Az Oktatási Hivatal elektronikus formában megküldi a középfokú iskoláknak a hozzájuk jelentkezettek listáját ABC sorrendben.

2019. április 23. Kialakítják a végeredményt az igazgatói döntések és tanulói adatlapok egyeztetése alapján, és elküldik azt a középfokú iskoláknak. 

2019. április 30. A középiskolák megküldik a felvételről vagy az elutasításról szóló értesítést a jelentkezőknek és az általános iskoláknak.

Ilyen lesz az idei tanév vége: hosszú hétvégék, tavaszi és nyári szünet

Mi vár még a diákokra ebben a tanévben? Mikor kezdődik a tavaszi és a nyári szünet, mikor lesznek hosszú hétvégék és szombati tanítási napok? Az összes fontos dátum egy helyen.

2019. május 6-17. Rendkívüli felvételi eljárást kell tartani, ha az általános felvételi eljárás keretében a felvehető létszám 90%-ánál kevesebb tanulót vettek fel. Ha az általános felvételi eljárás időszakában nem nyertetek felvételt egyetlen középfokú iskolába sem, akkor kihasználhatjátok a 2019. május 6-án kezdődő rendkívüli felvételi időszakot.

2019. június 20-22. Beiratkozás a középfokú iskolákba, valamint a Köznevelési és a Szakképzési Hídprogramba az iskola igazgatója által meghatározott időben.

A középiskolai felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.