Ismét összeül a Köznevelési Kerekasztal

Ismét összeül hétfőn a Köznevelés-stratégiai Kerekasztal, amelynek napirendjén többek között az iskolafejlesztések és a tankönyvellátási program szerepel.

Forrás: pixabay

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a megbeszélésen szóba kerül még az idei tanévben is biztosított ingyenes gyermekétkeztetési program. A témák között szerepel, hogy 2019-ben még több pénz jut az oktatásra, mint idén, összesen 606 milliárddal több, mint a 2010-es költségvetésben. 

hirdetés
hirdetés

Folytatódik az egyeztetés az új Nemzeti Alaptanterv munkaváltozatáról, amelyhez szeptember végéig várják a szakma javaslatait, az oktatást érintő egyéb kérdésekről - írták.

Megszólalt a PDSZ: nem veszünk részt a kormányzati látványpékség munkájában

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) továbbra sem vesz részt a köznevelési kerekasztal munkájában - közölte a szakszervezet. „Tudomásunkra jutott, hogy a Pedagógusok Szakszervezete, Országos Választmányának döntése alapján, részt kíván venni a Köznevelés-stratégiai Kerekasztal munkájában.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X