Budapest belvárosában tüntetnek a diákok március 15-én

Újabb tüntetést szerveznek, március 15-én ismét utcára vonulnak a diákok.

Forrás: Eduline

Március 15-én az operaháznál közösen tüntetnek majd 17 órától a diákok - jelentették be az előző, február 23-i diáktüntetésen.

hirdetés
hirdetés

A tüntetés szervezői, a Független Diákparlament tagjai korábban többször hangsúlyozták, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma nem reagált érdemben a január 19-i demonstráción elhangzott követelésekre, Orbán Viktor pedig nem fogadta el a diákparlament meghívását arra a vitára, amelyet az oktatási rendszer problémáiról tartottak volna. 

"A tömeg erejével fogunk újra kiállni azért, hogy normális körülmények között tanulhassunk és dolgozhassunk a hazánkban. Nem várhat tovább az oktatási rendszerváltás" - írják a demonstráció Facebook-oldalán, ahol eddig kétezren jelezték, hogy ott lesznek a tüntetésen.

A diákokat nem lehet megfélemlíteni - Budapesten tüntettek az oktatási rendszerváltásért

"A jelenlegi oktatási rendszer rohad" - hangzott el a Kossuth téren, ahol több ezer diák, szülő és tanár tüntetett az "oktatási rendszerváltásért". A tömeg a Deák Ferenc térről vonult át a Parlament elé, ahol bejelentették: március 15-én ismét utcára vonulnak.

 

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X