Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Spórolás céljából küldtek kopott kerekű buszt a fóti gyerekekért

A busz tulajdonosának szavaiból az derül ki, költségcsökkentés céljából küldték azt a buszt, amit aztán a rendőrség már a parkolóból sem engedett kihajtani. A tulajdonos szerint azonban teljesen biztonságos volt a jármű, a saját gyerekét is felültetné rá.

Forrás: Facebook

Szülők hívtak rendőrt, így akadályozták meg, hogy a gyerekeiket szállító, siralmas műszaki állapotban lévő busz elinduljon az osztálykirándulásra - erről az eduline is beszámolt tegnap.

hirdetés
hirdetés

A busz Fótról indult volna Visegrádra, végül busszal, vonattal és komppal mentek kirándulni a gyerekek.

A Borsnak sikerült elérnie a buszt üzemeltető céget.

"Konkrétan egy szülő panaszkodott, de úgy gondolom, túlre­agálta az ügyet. Hat kerékből egy külseje kopott el, amit ki fogunk cserélni. Minden hosszú út előtt megvizsgáljuk a buszokat, most is így tettünk. Szívességből küldtük ezt a buszt, amit az iskola kért, hogy csökkentsék a kirándulás költségeit. Személy szerint a saját gyermekemet is engedném felszállni erre a buszra" - mondta a busz tulajdonosa.

A rendőrség azonban - legalábbis a fotót is csatoló szülő bejegyzése szerint - a helyszínre érkezve gyerekek nélkül sem engedte, hogy a busz kihajtson a parkolóból.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X