Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Többen kaptak rossz jegyet március 15-ével kapcsolatos véleményük miatt

Bár csak egy kislány kapott egyest erkölcstanon a március 15-ével kapcsolatos véleményére, mások sem jártak az osztályban sokkal jobban.

Forrás: Shutterstock

Nemrég mi is megírtuk, hogy a Történelemtanárok Egylete Facebook-oldalán megjelent szülői levél szerint egy kislány azért kapott egyest erkölcstanból, mert azt írta, számára nem jelent semmi különöset a március 15-e, olyan nap, mint a többi.

hirdetés
hirdetés

A hvg.hu-nak arról beszélt a pórul járt kislány apukája, hogy az osztályból sokan kettest és hármast kaptak a véleményükre.

Az apát egyébként az zavarja, hogy a gyerekeket a véleményük miatt megalázzák.

„Hogy fordulhat elő, hogy megkérdezik valamiről a diákok véleményét, aztán meg gyakorlatilag lehülyézik érte. Miközben ez a kérdés nem osztályozható és nem mérhető” – mondta az apuka, aki az iskolát nem nevezi meg, mert nem szeretné, ha ebből ítélnék meg az egész intézményt.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X