Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Öngyilkos lett a diák, bekapcsolt mikrofonnál szidta őt a vonatvezető

5

Egy öngyilkos diákra tett durva megjegyzéseket annak a vonatnak a vezetője, ami elé a fiú vetett magát. Egy jezsuita iskola két diákja lett rövid időn belül ugyanúgy öngyilkos.

Forrás: NBC

Egy 15 éves diákot gázolt halálra egy elővárosi vonat New Yorkban. A diák a sínekre ugrott - írja a Daily News.

hirdetés
hirdetés

Az esetet követően több bejegyzés is született a Twitteren, amik kifogásolták, hogy a vonat vezetője bekapcsolt mikrofon mellett szidta az öngyilkos fiút.

Kapcsolódó cikkek

Az iskolát okolják az öngyilkos lány szülei

Rengeteg az öngyilkosság a Szilícium-völgyben

Két hónapon belül két debreceni diák lett öngyilkos

Közzétették szülei fiúk búcsúlevelét, iskolai zaklatás áldozata volt

„Épp most öltünk meg valakit. Remélem jó sokat szenvedett” – mondta a vezető, aki valószínűleg elfelejtette, hogy be van kapcsolva a mikrofonja, így mindenki hallja.

A fiú egyébként a Fordham Preparatory School tanulója volt. Az elmúlt két hétben ő volt a második olyan diák a jezsuita fiúiskolából, aki a vonat elé vetett magát.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (5)

Vaszilij Bendegúz

Aki meg akar halni ne a tömegközlekedés terhére tegye ! Vonuljon el a Nagy Büdös Kénköves Barlangba mint a régi öregek a Jókai regényben.Mert ez egyéni szoc. probléma, senkire sem tartozik, csak a sírósóra.

Baranyai György

"Oláh József"! Abszolút! Már rég mondom, hogy vonat elé ugrani, háztetőről valakinek a fejére esni etc., egyszerűen pofátlanság. A mostani eset megbénította New York közlekedését. Van gyógyszer, kés, villa, olló, hajszárító és az élet megy tovább.
Persze, sajnálom a srácot, de a vonatvezető kifakadása is jogos. A mikrofont kikapcsolhatta volna...

Oláh József

Aki a saját nyomora (vélt vagy valós) miatt mások életét is veszélyezteti, az nem szánalomra vagy sajnálatra méltó... Ha mindenáron meg akar halni, van annak módja, hogy másra nézve ezzel ne okozzon kárt. Nem tudom sajnálni... Nyilván hosszú szenvedése nem volt, nem is ez a szempont... De a saját kínjával miért kell másik párszáz ember életét megkeserítenie?

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X