Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Két hónapon belül két debreceni diák is öngyilkos lett

1

Két hónapon belül két diák is öngyilkos lett Debrecenben. Mindketten ugyanabba a gimnáziumba, sőt egy osztályba jártak, ahol most pszichológusok segítik az eset feldolgozását.

A dehir.hu szerint nem tudják az iskolában, hogy miért vetett véget az életének két fiatal is az utóbbi két hónapban. A Szent József Gimnáziumban nem tapasztaltak semmilyen előjelet.

hirdetés
hirdetés

Bódis Zoltán igazgató a lapnak elmondta, felekezeti és pszichológusi segítséget is kapnak most a diákok, akik nehezen tudják feldolgozni társaik halálát. Emellett egy alapítvány segítségével próbálják megakadályozni, hogy a jövőben hasonló tragédia történjen.

Tavaly novemberben egy fiú, két héttel ezelőtt pedig egy lány lett öngyilkos.

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódsz, ezt az oldalt ajánljuk.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Barta Bálint

Ilyen ez a mai világ, tele vannak az emberek stresszel, és egy-egy dolgot kevésbé tudnak feldolgozni és ez lesz belőle.

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X