Itt a friss rangsor: ezek az ország legjobb szakközépiskolái

2

A váci Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium vezeti a szakközépiskolák 2016-os rangsorát, az első öt közé két fővárosi intézmény is bekerült. Elkészült a HVG kiadványa az ország száz legjobb középiskolájáról.

A szakközépiskolák közül a Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium végzett az első helyen, a második a győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola és Kollégium, a harmadik ebben az évben is a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium és Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi Szakközépiskola lett. A negyedik és az ötödik a budapesti Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Kereskedelmi Szakközépiskola, illetve a szintén budapesti Xántus János Két Tanítási Nyelvű, Gyakorló Gimnázium és Idegenforgalmi Szakközépiskola, Szakiskola és Szakképző Iskola.

hirdetés
hirdetés

Rang

Intézmény

1.

Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium (Vác)

2.

Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola és Kollégium (Győr)

3.

Lóczy Lajos Gimnázium és Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi Szakközépiskola (Balatonfüred)

4.

Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Kereskedelmi Szakközépiskola (Budapest)

5.

Xántus János Két Tanítási Nyelvű, Gyakorló Gimnázium és Idegenforgalmi Szakközépiskola, Szakiskola és Szakképző Iskola (Budapest)

*Szakközépiskolák a kompetenciavizsgák és az érettségi alapján.
**A helyezések a szakközépiskolák közötti rangsort mutatják.

A HVG – a felsőoktatási rangsorokat tartalmazó Diploma-kiadványok mellett – ismét elkészítette a legjobb középiskolák listáját. A rangsorok mellett számos interjút, cikket találtok a középiskolai oktatásról, a középfokú felvételiről, sőt a felvételi eljárás menetrendjét is megnézhetitek. A HVG középiskolai rangsorát keressétek csütörtöktől az újságárusoknál, vagy rendeljétek meg itt.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (2)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X