szerző:
Eduline

Jól beszéltek angolul, és szívesen kutatnátok a kedvenc témátokban külföldön? Ezt az ösztöndíjat nektek találták ki.

©

Az Ír Nagykövetség „Bursary" Programjával művészeti, társadalmi, üzleti, építészeti és mérnöki témában alap-, mester- és doktori képzésen tanuló magyar diákok írországi nyári egyetemen vagy kutatóintézetben történő képzését, szakmai gyakorlatát támogatják. 

Kik pályázhatnak?

Erre az ösztöndíjra egyetemi hallgatók, alap- vagy mesterdiplomával rendelkezők, PhD hallgatók jelentkezhetnek. A részvételhez kötelező a magas szintá angolnyelv-tudás.

Mit tartalmaz a támogatás?

Nyári egyetemi kurzusokat, szakmai gyakorlatot vagy az elkezdett kutatás költségeihez való hozzájárulást.

Pályázati határidő: 2018. február 19. További információkat az Ír Nagykövetségtől kaphattok: [email protected] vagy Twitter és Facebook @IrlEmbBudapest

Külföldön tanulnátok? Itt egy különleges ösztöndíj, amire pályázhattok

Különleges ösztöndíjra jelentkezhettek, ha ti is valamilyen magyar felsőoktatási intézményben tanultok, és szeretnétek alap- mester- és doktori szintű részképzésben külföldre menni. Meghirdették a Brunei állam ösztöndíjprogramja magyarországi felsőoktatási intézményekben tanuló hallgatók számára a 2018/2019-es tanévre. Mit tartalmaz ez az ösztöndíj? Az ösztöndíj tandíjmentességet, utazási támogatást, havi ösztöndíjat, kollégiumi elszállásolást és biztosítást fedez.