szerző:
Eduline

Szerdán arra kértünk titeket, segítsetek megtalálni Magyarország legmenőbb - fogalmazhatnánk máshogy is: legjobb, legélhetőbb, legjobb közösséget magáénak tudó - kollégiumát. Így áll most a szavazás.

©

Szavazhattok például a miskolci Uni-Hotelre, a szegedi Károlyi Mihály Kollégiumra vagy a győri Egyetemi Kollégiumra. A fővárosi egyetemek kollégai közül is választottunk párat, így szavazhattok a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új, Orczy úti kollégiumára, az ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumára és a SE Pető András Kollégiumára is.

Még mindig a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új, Orczy úti kollégiuma 394 szavazattal, a második a debreceni Kossuth Lajos Kollégium 344 szavazattal, harmadik pedig a miskolci Uni-Hotel 204 szavazattal.

Hétfő reggel 8-ig szavazhattok, akkor összesítjük a szavazatokat - és egyben elindítjuk a második kört. Itt találjátok a szavazást:

Melyik Magyarország legjobb egyetemi kollégiuma? Indul a szavazás!

Kollégistának lenni sajátos életforma - csak a kolisok tudják, miért hasonlít a Bermuda-háromszöghöz a közös konyha hűtője, miért nevel találékonyságra a kollégium, és miért jó, ha az ország legkedvesebb portás bácsiját/nénijét fogja ki az ember. Ma arra kérünk titeket, segítsetek megtalálni Magyarország legmenőbb - fogalmazhatnánk máshogy is: legjobb, legélhetőbb, legjobb közösséget magáénak tudó - kollégiumát.