szerző:
Eduline

A vizsgaidőszak miatt ezt a szilvesztert otthon kell töltenetek, vagy egyszerűen nem szeretitek a december 31-i bulikat? Mutatunk pár filmet azoknak, akik a tévé előtt szilvesztereznek.

Elrabolva 2

Ha a vígjátékokból már elegetek van, helyette valami mást néznétek szilveszter este, az Elrabolva második része jó választás lehet. A történet a Liam Neeson által alakított volt CIA-ügynök lányának elrablása után két évvel folytatódik - a család Isztambulba utazik a férfi munkája miatt, a halottaikat gyászoló albán maffia azonban lecsap. Az amerikai-francia akciófilmet az RTL Klub vetíti 22:55-től.

A bárányok hallgatnak

Ha hajnal 3 körül már csak a keménymag marad a buliban, ők pedig valami (egyáltalán nem szilveszteri) filmet néznének: az 1991-es amerikai pszichothrillert 02:45-kor (vagyis már január 1-jén) adja a tv2. A sztori: Dr. Hannibal "Kannibál" Lecter az egyik legveszedelmesebb pszichopata gyilkos. Évek óta szigorúan őrzött börtönben ül, de az FBI-nak a segítségére van szüksége, valaki ugyanis a módszereit utánozza, és remélik, hogy az őrült orvos segítségükre tud lenni.

Életrevalók

Nagy kedvenc, szuper sztorival és még jobb színészekkel. Az ejtőernyős baleset után tolószékbe kerülő - egyébként dúsgazdag - Philippe felfogadja otthoni segítőnek a külvárosi gettóból jött Drisst. Aki - és akkor finoman fogalmaztunk - nem alkalmas a feladatra. Az m2 vetíti 21:10-től, majd hajnal 02:10-től ismétlik.

Kellékfeleség

Ha december 31-én délután könnyed (de tényleg: nagyon könnyed) filmekkel lazítanátok az esti buli előtt, a Coolra is érdemes kapcsolni: 13:00-tól a Csajok háborúja, 14:40-től A csajom apja ideges, 16:40-től a Kellékfeleség című romantikus vígjátékot adják.

Tömény történelem

Ezt a műsort már ajánlottuk nektek, a Comedy Centralon az éjféli koccintás után kezdhetitek nézni, tökéletes levezetés. A Tömény történelem szereplői a „borban az igazság” elméletet tesztelik: nem teljesen józanul elevenítik fel a történelemórákon tanultakat. Olyan „előadásokat” hallhattok királyokról, háborúkról és forradalmakról, amilyeneket még soha.

Tömegek nézik ezt a filmet a mozikban, de van néhány új kedvenc is

A téli szünetben szívesen néznétek új filmeket? Utánajártunk, milyen filmekre vásároltak a legtöbben jegyet az amerikai mozikban - íme, a lista. A Star Wars: Az utolsó Jedik című sci-fi sorozat legújabb epizódja vezeti továbbra is a bevételi listát az amerikai mozikban ezen a hétvégén is és csaknem 69 millió dollárt (mintegy 18,4 milliárd forintot) hozott a konyhára a filmgyártók becslése szerint.