szerző:
Eduline

Ha külföldön végeznétek a szakmai gyakorlatot vagy egy rövid tanulmányútra utaznátok, a Campus Mundi program nagy segítségetekre lehet.

©

A Campus Mundi program támogatásával a világ szinte bármely pontjára eljuthattok szakmai gyakorlatra vagy egy rövid tanulmányútra, ehhez pedig akár 350 ezer forint ösztöndíjat is kaphattok havonta.

Most pályázni is még egyszerűbb. Jelenleg csak egy tanulmányi igazolásra, egy szaktanári ajánlásra és egy jól megírt motivációs levélre van szükségetek.

Ezen felül a nyelvvizsgáért, a tudományos és közéleti tevékenységért, illetve az önkéntes munkáért plusz pontokat kaphattok az értékelésnél.

Újabb remek ösztöndíjra pályázhattok: minden infó a Campus Mundiról

Mesterképzésen vagy osztatlan képzése tanultok, és szívesen kutatnátok külföldön? Mától ismét jelentkezhettek a Campus Mundi egyik pályázatára, amelynek segítségével rövid tanulmányutat szervezhettek külföldre. Érdemes megpróbálni, mutatjuk a feltételeket. A pályázat célja, hogy kiemelkedő képességű és tanulmányi teljesítményű hallgatók az itthoni tanulmányaikhoz szorosan kötődő rövid külföldi tanulmányúton vegyenek részt.