szerző:
Eduline

Megnyíltak a karácsonyi vásárok és a korcsolyapályák, de a hegyekben is érdemes nagy sétákat tenni. Programajánlónk decemberre.

Kirándulás és szánkózás

Tévedés, hogy télen a nagy hideg miatt nem éri meg kirándulni. Ha rétegesen öltöztök fel, órákig sétálhattok például a budai hegyekben, az első hó leesése után pedig szánkózhattok is. A fővárosiak szánkózhatnak a Normafánál, a Hárs-hegyen vagy a csömöri Kálvária-hegyen, de kipróbálhatjátok a Mátra valamelyik szánkópályáját, a visegrádi Nagyvillámot vagy a Veszprém megyei Döbrönte pályáit.

Karácsonyi vásár

November 28-tól az év végéig tart a karácsonyi vásár a Bazilikánál és a Vörösmarty téren, de az ország több pontján is tartanak kirakodóvásárokat. Már csak a forralt bor és a forrócsoki miatt is érdemes kilátogatni valamelyikre, garantáltan meghozzák a karácsonyi hangulatot.

©

Ingyenes koripálya

A fővárosban több helyen találhattok ingyenes koripályát: például a Bazilikánál vagy Óbudán a Fő téren és a Csobánka téren. Mindkét óbudai pályán bérelhettek korcsolyákat, és ingyenes oktatás is van.

Campus life - evés-ivás, buli, könyv, kultúra kevés pénzből

Hol lehet 600 forintért ebédelni? A Corvinus-ELTE BTK-ELTE ÁJK háromszögben jártunk, első cikkünket itt, a másodikat itt olvashatjátok el. A BME és az ELTE lágymányosi campusához közeli olcsó éttermekről, menzákról itt olvashattok, az Óbudai Egyetem VIII. kerületi campusa körül található étkezdékről itt, az Üllői úti kínálatról pedig itt találtok infókat.

Arról, hogy hogyan spórolhattok a tankönyveken, itt olvashattok. A 400-500 forintos színházjegyek titkát ebben a cikkünkben árultuk el, azt a témát pedig, hogy megéri-e bringával járni a budapesti egyetemekre, itt boncolgattuk.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!