szerző:
MTI

Több mint 100 fellépővel és 200 programmal készülnek s szervezők a 43. EFOTT-ra július 10. és 16. között - mondta Maszlavér Gábor fesztiváligazgató az M1 aktuális csatornán.

©

A fesztiváligazgató megemlítette, hogy a családok éve alkalmából idén először kiemelt figyelmet fordítanak a gyerekekkel érkezőkre, a fesztiválra családi jegyek is vásárolhatók, a szervezők több gyerekprogrammal várják az érdeklődőket.

Elmondta: a fesztiválon mások mellett fellép a brit John Newman és Jessie J, az ausztrál DubFX, a belga Lost Frequencies, a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Wellhello, Majka&Curtis, a Brains és az Irie Maffia.

Az EFOTT-nak a Velencei-tó partján egy 25 hektáros terület ad otthon, a fesztiválra várhatóan körülbelül 120 ezren látogatnak el - közölte Maszlavér Gábor.

Diákbarát árak, több mint 100 magyar fellépő és számtalan sportolási lehetőség: ezzel készül az idei EFOTT

Dub FX az olaszokhoz hasonlítja a magyarokat, Náksi Attila idén már a fiaival fesztiválozik, Kowalskyék fiatalos lendületességet céloznak meg, Horváth Boldi pedig a közönség mellett a programokat és a szervezést is méltatja - derült ki a 43. EFOTT sajtótájékoztatóján.