szerző:
Eduline

Hatvanezer forintos jutalmat nyert Orbán Ráhel a Magyar Turizmus Zrt.

Hatvanezer forintos jutalmat nyert Orbán Ráhel a Magyar Turizmus Zrt. szakdolgozati pályázatán, de a miniszterelnök lánya nem veszi fel ezt az összeget, hanem a Budapesti Corvinus Egyetem Fiatal Autonóm Közgazdászok Társasága Szakkollégiumának ajánlja fel - írja az Origo.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor lánya nyerte a Magyar Turizmus Zrt. szakdolgozat-pályázatának "újszerű témaválasztás" kategóriáját "Könnyűzenei fesztiválok szervezeti folyamatának és versenyképességének elemzése – A Sziget Kulturális és Menedzser Iroda példáján keresztül" című munkájával, amely a Budapesti Corvinus Egyetem honlapján teljes terjedelemben olvasható.

Az elismerést Nemes Andrea, a Nemzetgazdasági Minisztérium turisztikai és vendéglátóipari főosztályának vezetője és Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese adta át. Nemes Andrea egyben a Corvinus Egyetem docense, a dolgozatban szakszeminárium-vezetőként szerepel a neve, Orbán Ráhel köszönetet is mond neki a szakmai támogatásért.

Orbán Ráhel kedden nyilvánosságra hozta a dolgozatát, szerdán pedig közleményében azt írta, hogy "a szakdolgozatomat a legjobb tudásom szerint megírtam, és a feladatomat elvégeztem. A pályázatra az egyetem küldte be a dolgozatomat, ezért én ebbe a helyzetbe úgy kerültem, mint Pilátus a credóba". Az Origónak a Corvinuson azt mondták, hogy a záróvizsga-bizottságok és a bírálók véleménye alapján nevezték be Orbán Ráhel dolgozatát a pályázatra, a gazdaságföldrajzi tanszékvezető szerint Orbán Ráhel az aláírásával közreműködött a pályázat továbbításában.