szerző:
Eduline

Végre értitek, mit jelent az, hogy "kezdő fizetés", a péntek estét pedig szívesebben töltitek kedvenc sorozatotok társaságában, mint valamelyik bulihelyen.

A Buzzfeed listájából szemezgettünk.

A lakáskeresést nem lehet megúszni kompromisszumok nélkül. Választhattok, hogy a város legrosszabb környékére költöztök, vagy lemondtok az ágykeretről.

Nem lehettek válogatósak, ha az első állásról van szó. A nyitott pozícióknak, a diplomátoknak megfelelő munkáknak és az álommelótoknak - úgy tűnik - nincs közös halmaza.

A bevásárlás és a háztartásvezetés igazi kihívás. Hihetetlen, de tényleg léteznek: a legbizarrabb egyetemi klubok.

©

A péntek estét otthon töltitek a kedvenc sorozatotok társaságában, a bulizásra ugyanis nincs pénzetek, a másnaposságra pedig nincs időtök.

Sokkal többre becsülitek a korai lefekvést, mint valaha, különösen egy fárasztó munkanap után.

Ha elromlik valami a lakásotokban, biztosak vagytok benne, hogy még nem álltok készen a felnőtt létre. Tíz kellemetlen kérdés, amit minden végzős egyetemista feltesz magának.

A munka nem sokban különbözik az egyetemtől: az időt a lustálkodás, a határidő miatti pánikolás és végül a kevés, de hatékony munka tölti ki.

©

Valahányszor azt halljátok, hogy "a 20-as éveitek a legjobbak", biztosak vagytok benne, hogy valamit nagyon elrontottatok.

Az egyetlen, ami miatt végig tudjátok csinálni a 9-től 5-ig tartó munkaidőt, az a kávé. Még akkor is, ha korábban nem kávéztatok.

Úgy érzitek, mindenki másnak jobban megy ez a felnőtté válás dolog, pedig a valóság az, hogy minden 20-as ugyanabban a csónakban evez. "Helló, te nem kellesz" - milyen sors vár a huszonévesekre?

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!