Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Újabb diplomagyárat lepleztek le: 1,3 millióért adták a közgazdászdiplomát

University Sans Malaysia: innen ígért hamis oklevelet a 26 éves férfi
University Sans Malaysia: innen ígért hamis oklevelet a 26 éves férfi
Forrás: Wikipedia

Börtönbüntetésre ítélhetnek egy egykori kaszinótulajdonost, kiderült ugyanis, hogy hamis diplomát árult diákoknak. A 26 éves Lim Chuan Soon legutóbb egy 23 éves építészhallgatónak ajánlotta fel szolgáltatásait – adta hírül az Asia One.

hirdetés
hirdetés

5700 dollárt, vagyis 1,3 millió forintot kért az alapdiplomáért. A diák számviteli bizonyítványt szeretett volna szerezni a Universiti Sains Malaysiáról, ezért vette fel a kapcsolatot Lim Chuan Soonnal.

Az üzletnek azonban híre ment, és a rendőrök hamar elkapták a diplomahamisírót, aki óvadék ellenében szabadulhatott az előzetes letartóztatásból, szeptemberben tárgyalják az ügyét. Az elmúlt évek legnagyobb diplomahamisítási botrányairól itt olvashatsz bővebben.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X