Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Videó: furcsa rekorddal lepte meg a világot egy doktorandusz

50 másodpercig maradt a levegőben
50 másodpercig maradt a levegőben
Forrás: YouTube

Különleges kísérletet hajtott végre a University of Maryland diákja, megdöntötte a levegőben tartózkodás világrekordját emberi erővel hajtott helikopter segítségével – számolt be a Huffington Post.

hirdetés

A korábbi csúcstartó 11 másodpercig tudott a levegőben maradni, Kyle Gluesenkamp PhD-hallgató pedig – aki a szerkezetet építette – egészen 50 másodpercig lebegett a föld felett.

A videó alapján az műrepülők szövetsége hitelesíti majd az eredményt, ekkor dől el, hogy hivatalossá válik-e a rekord. A döntés néhány hét múlva várható. Különleges járgánnyal rukkolt elő egy amerikai egyetemista – összefoglalónkat itt olvashatod.

(x)

A BGF-en találkoznak a fiatal közgazdászok

Idén a Budapesti Gazdasági Főiskola rendezi hazánk legnagyobb felsőoktatási tudományos seregszemléjének, a XXXII.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X