Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Videó: ilyen "meglepetést" hagytak maguk után az egyetemisták

Megleckéztették csoporttársaikat a Brigham Young University hallgatói, az akciót állítólag bosszúból szervezték – írja a Huffington Post.

hirdetés
hirdetés

Az egyetemisták szobáját teljesen kiürítették a távollétükben, majd füvet terítettek le a padlón, növényeket helyeztek el, sőt még élő állatokat, nyulakat és csibéket is betereltek a helyiségbe.

A helyiséget természetesen bekamerázták, így nemcsak a készülődés momentumait, hanem a gyanútlanul visszaérkező áldozatok reakcióját is rögzítették. Mások ugratásából gazdagodott meg egy 25 éves egyetemista – hogy hogyan, arról itt olvashatsz bővebben.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X