szerző:
Eduline

A pakisztáni oktatási hivatal nyomozást indított egy vizsgáztató tanár ellen, akit azzal vádol több diáklány, hogy megfogdosta őket, miközben épp biológiából érettségiztek.

©

Az eset a múlt héten történt egy iszlámábádi elit iskolában. A vizsgáztatót központilag küldték ki az iskolába felügyelni a vizsgákat - írja a 444.hu.

Egy diák azzal vádolja a vizsgáztatót, hogy megfogta a fenekét és a melltartóját, majd megfenyegette azzal, hogy rossz jegyet fog neki adni. Egy másik diák azt írta a Facebookon, hogy a férfi “mocskos” dolgokat mondott neki, és kétszer is megfogdosta. Nagyon megrémültek, és szóltak a személyzetnek, de csak azt a választ kapták, hogy maradjanak csendben, és ne kockáztassák az érettségijüket.

A vizsgáztató tagadta a vádakat, és azt állítja, csak azért mondanak róla ilyesmit, mert szigorú, és nem adott jó jegyeket.

Szexuális tartalmú üzeneteket küldött 13 éves diákjainak, bíróság elé áll

Facebookon lépett kapcsolatban általános iskolai tanítványaival az az abai tanár, aki kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt áll a székesfehérvári bíróság elé - írja a Bors. A vádirat szerint a pedagógus a 2015-ös tanév kezdetétől egészen 2016 elejéig három hetedikes és egy nyolcadikos tanítványának küldött szexuális tartalmú üzeneteket, illetve képeket.