szerző:
Eduline

Gyakorolnátok az érettségire? Ha kipróbálnátok, milyen online tanulni, nézzétek meg ezeket a kurzusokat.

©

Ahogyan arról korábban írtunk, már csak pár napotok van jelentkezni az őszi érettségire. Ha már eldöntöttétek, hogy miből érettségiztek, megmutatjuk, hogyan tudtok rá hatékonyan készülni online. De természetesen a következő ajánló azoknak is jól jöhet, akik majd a tavaszi érettségi szezonban teszik próbára tudásukat.

Minden világos matekból?

Ha vannak bizonytalanságaitok, esetleg a matek a fő mumus az érettségi tárgyak közül, akkor ezzel a kurzussal pótolhatjátok a hiányosságokat, és kerek képet kaphattok a különböző témakörökből. Itt éritek el ezt a komplett felkészítő online kurzust.

Szóbeli érettségi töriből

A 17 fő szóbeli tételt részletesen kidolgozva megtaláljátok a következő kurzusban. Videós tananyagokkal kiegészítve ismételhettek át mindent a szóbeli érettségire.

Közép és emelt egy kurzusban

Olyan kísérleteket mutatnak be nektek videókban, amik szervesen kapcsolódnak a közép- és emelt szintű érettségi feladatokhoz. Megnéznéztek őket? Itt találjátok ezt az online kurzust.

Középszintű irodalom szóbeli érettségi felkész - eduline.hu

Online képzés célja: Az online érettségi felkészítő tanfolyamot kifejezetten a 2016-os középszintű irodalom szóbeli vizsgájára készítettük. A videó áttekintésével átismételheted az vizsga fő részeit. | | Érettségi felkészítők