szerző:
Eduline

Kikapcsolódnátok munka után vagy hétvégén? Pár remek és olcsó strandot ajánlunk nektek a fővárosban és környékén.

©

Ha kevés pénzből tartalmasan töltenétek a szünidőt, ezeket a fürdőket érdemes felkeresni - utánajártunk, mennyibe kerülnek a jegyek a legolcsóbb strandokon.

1. Csillaghegy

Az uszodában az árak nem emelkedtek a tavalyihoz képest, így a verseny egyértelmű nyertese az 1000 forintos hétköznapi és az 1200 forintos hétvégi napijeggyel.

2. Újhegyi uszoda és strandfürdő

A második helyzett tavaly óta 100 forintot emelt a belépők árán, de még így is kifejezetten olcsónak számít. A kőbányai uszodának két beltéri és két kültéri medencéje van, és a nyári szezonban diákoknak 1300 forintért mind a négy használható.

Kihasználnátok a hétvégi jó időt? Mutatjuk az ingyenes strandokat

Itt a nyár és hamarosan az év vége is, ha ti is szeretnétek olcsón megúszni a hétvégi strandolásokat, akkor itt van pár ötlet a Balaton-parti szabadstrandokra. Balatonberény - Csicsergő sétányi szabadstrand A község szabadstrandja közvetlenül a fizetős községi strand mellett, annak keleti szélénél található.

Budapesten kívül:

3. Leányfalui Termálfürdő

A fürdő csak nyári időszakban, május elsejétől szeptember 30-ig tart nyitva, viszont ebben az időszakban diákoknak 1200 forint a belépő.

4. Gödi Termálfürdő

A termálfürdőben a diákok 1150 forintért fürdőzhetnek a nyári időszakban, külön kedvezményes jegyeket kaphattok, ha reggel 6 és 8 óra vagy délután 17 óra után érkeztek, ilyenkor a belépő csupán 750 forintba kerül.

5. Váci Strandfürdő és Uszoda

Itt a rendes diákjegy 750 forint a nap minden időszakában. A strandon többféle medencével és szaunákkal várják a látogatókat.

Négy tipp, amivel akár több ezer forintot is spórolhattok a nyári szünetben

Se zsebpénz, se ösztöndíj és már a tartalékok is fogytán vannak? Sajnos a diákoknak nem csak a pihenéssel töltött hónapokat, hanem ezt is jelenti a nyári szünet. Most mutatunk pár hasznos taktikát, amivel akár több ezer forintot is spórolhattok a nyári szünetben is.