szerző:
MTI

Ingyenes, tizenegy alkalmas korcsolyaoktatási programot indít az öt év feletti óvodásoknak, valamint az alsó tagozatosoknak a Városligeti Műjégpálya - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.

©

A program után minden gyerek oklevelet kap, és bérletet, amellyel 2019 végéig tíz alkalommal ingyenesen korcsolyázhat hétköznap - írták. A közleményben utaltak arra, hogy 2019-ben Budapest lesz Európa Sportfővárosa. Céljuk, hogy minél több budapestivel szerettessék meg a rendszeres testmozgást.

A programsorozatról a napokban küldik el a felhívást a budapesti óvodáknak és iskoláknak. A program részletei hamarosan felkerülnek a Városligeti Műjégpálya honlapjára, úgyhogy érdemes figyelni.

Buliznátok egyet az iskolakezdés előtt? Remek koncerteket ajánlunk

A nyári fesztiválszezon végével eljön a koncertek ideje, mutatjuk a legjobbakat. Nézzük, mi lesz augusztus 29-től szeptember 4-ig, azaz szerdától keddig: Ricky Martin, Leander Kills, Die Krupps, Qujaku, Harm's Way, Nunki Bay Starship, Michel Meis, Shaibo, Apey, PASO és többek között egy Ősparty. A teljes cikket és a programokat elolvashatjátok a Koncertblog oldalán.