Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ezt olvassák ma azok, akik a Harry Potteren nőttek fel

A Harry Potteren felnőtt tinédzser lányok mára pszichothrillereket falnak egy felmérés szerint. De azért nem csak a rettegést kedvelik.

Azok a nők formálják ma a könyvpiacot, akiket 12 éves koruk körül ért el az 1997-ben kirobbanó Harry Potter láz – erről ír a Könyves blog a Nielsen Book felmérésére hivatkozva.

hirdetés
hirdetés

A felmérés szerint ők ma különösen a pszichothrillerek és a felnőtt színezők eladási számait dobják meg, de az Éhezők viadal trilógiát is szívesen olvassák.

Kapcsolódó cikkek

Ez lett a tavalyi év könyve

Falják a magyar író könyveit Kínában

Különös változáson mentek át a könyvek tavaly óta

Paula Hawkins nagyon felkapott regényének, A lány a vonatonnak az olvasótáborát 60 százalékban ez a csoport adja. (A feszültséggel teli regényt még Stephen King is méltatta.)

Szintén a Harry Potteren felnőtt nők határozzák meg az egészség és fogyókúra témájú könyvek piacát, de leginkább a felnőtteknek szóló, mostanában nagyon menő színezőket vásárolják.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X