szerző:
Eduline

Az egyik legjobb módszer az érettségi előtt, ha megnézitek az előző évek feladatsorait és begyakoroljátok a típuspéldákat. Már nagyon közel van az idei érettségi szezon, de ha úgy érzitek, hogy matekból még gyakorolnátok, itt találjátok az előző évek feladatsorait.

©

Itt mindent egy helyen megtalálhattok, ha az iskolai órákon kívül is szeretnétek felkészülni az érettségire.

A tavalyi májusi matekérettségi feladatsorait itt találjátok középszinten és emelt szinten, illetve ezeken a linkeken a feladatok megoldásait is megnézhetitek. 

A 2016-os matekérettségi feladatait itt oldhatjátok meg közpészinten, itt pedig emelt szinten, ha pedig ellenőrizni szeretnétek a feladatokat, akkor ezeken a linkeken azt is megtehetitek.

©

A korábbi évek összes őszi és tavaszi érettségi feladatsorát mind a két szinten itt találjátok meg egy helyen.

A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Ha mindezeken felül is szeretnétek gyakorolni, akkor a Studium Generale idei próbaérettségi feladataival is megtehetitek, ezeket itt találjátok.

Készüljetek velünk a matekérettségire: ilyen feladat mindig van az írásbelin

Ha úgy érzitek, hogy szükségetek van még némi gyakorlásra az érettségi előtt, akkor kövessétek matekérettségi-felkészítő sorozatunkat: a Studium Generale és az Eduline segítségével újabb témakört ismételhettek át. 12. rész: sorozatok. A Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítőjének oldalán témakörök szerint találjátok meg az elmúlt évek matekérettségi feladatsorait.