szerző:
Eduline

Az utolsó írásbeli érettségi vizsgát május 26-án írják a diákok, kilenc nappal később pedig már kezdődnek is a szóbelik. Íme, a dátumok.

©

Alig három hét múlva kezdődnek a tavaszi érettségi időszak szóbeli vizsgái: június 4. és 11. között emelt szinten, június 15-26. között pedig középszinten szóbeliznek a diákok.

A középszintű vizsgákat az egyes iskolák szervezik, és a tételeket is ők állítják össze. Az emelt szintű szóbelik központi vizsgák, az érettségizők értesítést kapnak, hogy hova kell menniük.

Emelt szintű szóbeli érettségi vizsga Középszintű szóbeli érettségi vizsga Időpontok
szóbeli vizsgák - június 4-11.
- szóbeli vizsga június 15-26.

Az írásbeli vizsgák hivatalos megoldásait az összes tantárgyból itt találjátok, az összes írásbeli időpontját pedig itt nézhetitek meg.

A tavaszi érettségivel kapcsolatos összes cikkünket itt olvashatjátok.

Feladatsorok és megoldások az eduline-on

Május 4-én a közép- és emelt szintű magyarvizsgával kezdődött a 2015-ös tavaszi érettségi: az első héten az irodalom mellett a matek, a történelem, az angol és a német került sorra.

Az eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat. Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, iratkozzatok fel hírlevelünkre, vagy lájkoljátok Facebook-oldalunkat.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!