szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha szeptemberben már egyetemen vagy főiskolán szeretnétek tanulni, hitelesítenetek is kell. Erre a jelentkezési határidőt követően - amennyiben ezt még nem tettétek meg - 2020. február 20. éjfélig van lehetőségetek.

A jelentkezési szándékotok csak a hitelesítés után válik érvényessé. Azoknak, akik már a jelentkezési határidő előtt hitelesítették a jelentkezésüket, ám azt követően február 15-ig még módosítottak az adatokon, újra hitelesíteniük kell - hívja fel a figyelmet a Felvi.

Arról, hogy pontosan hogyan és hol hitelesíthetitek a jelentkezéseteket, itt elolvashattok mindent:

Felvételi 2020: ha ezt a határidőt elfelejtitek, az egész felvételit bukhatjátok

Bár a felvételi jelentkezési határidő szombaton lejárt, azonban ahhoz, hogy érvényes legyen a jelentkezésetek, ezt hitelesítenetek is kell. Meddig van erre lehetőségetek és milyen formában tehetitek meg? Fontos kérdésekre válaszolunk.

A beérkezett hitelesítő adatlapok feldolgozása néhány napot vesz igénybe - teszik hozzá. A feldolgozás eredményéről a e-mailben kaptok tájékoztatást, de az E-felvételi felületén is nyomon követhetitek a jelentkezésetek státuszát. Ezért a héten érdemes mindenkinek többször megéznie az üzeneteit és a felvételi adatlapját is.

Abban az esetben, ha a hitelesítés eredményéről a néhány napos átfutási időt követően nem kaptok e-mailt, illetve a felületen nem látjátok annak eredményét, abban az esetben mindenképpen vegyétek fel a kapcsolatot a Felvi ügyfélszolgálatával.

Ilyen volt a próbaérettségi matekból: átmennétek a vizsgán, ha ma lenne?

Szombaton írták meg matekból a közép- és emelt szintű próbaérettségit azok, akik részt vettek a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítőjének próbaérettségi napján. Ha lemaradtatok róla, most megtudhatjátok, hol álltok a felkészülésben.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.