szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Lekéste a buszt, ezért elvitte az apja kocsiját, amivel végül karambolozott egy francia diák. Végül rendőrök vitték az érettségire.

A rendőrök vittek be egy 18 éves francia diákot érettségizni hétfőn, miután apja autójával karambolozott – írja a BBC-re hivatkozva a hvg.hu.

A dél-franciaországi kisvárosban, Albiban élő Loic nem érte el a gimnáziumába tartó buszt, ezért bepattant az apja kocsijába, de a nagy sietségben elvesztette fölötte az irányítást egy kanyarban, és a szalagkorlátba csapódott.

Kiszivárogtak a kisérettségi tételei Szerbiában, elhalasztották a vizsgát matematikából

Elhalasztották az úgynevezett kisérettségit matematikából Szerbiában, mert az oktatási minisztérium közlése szerint kiszivárogtak a tesztek.

A helyszínre érkező rendőrök sértetlenül találták a fiút, akit megszondáztattak, majd a furgonjukba ültették és az iskolájába vitték. A diák végül két perccel kezdés előtt érkezett meg a vizsgájára. A rendőrség sok sikert kívántak a tanulónak a vizsgákhoz.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.