szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Elkezdenétek a felkészülést a matekérettségire? Az egyik legjobb gyakorlási lehetőség, ha megoldjátok az előző évek feladatsorait. Ebben a cikkben összeszedtük azokat a linkeket, amikre szükségetek lesz.

Próbaérettségivel is gyakorolhattok. Ha szeretnétek kipróbálni magatokat a vizsgák előtt, akkor nincs más dolgotok, csak nyissátok meg vagy akár nyomtassátok ki a feladatokat, vegyétek elő a számológépet és a négyjegyű függvénytáblázatot, és - minden érettségi szabályt, időtartamot betartva - töltsétek ki a feladatsort. Itt találjátok az idei matek próbaérettségi középszintű és emelt szintű feladatsorait.

Ha az érettségi-felkészülésnél kitöltenétek az előző évek feladatsorait is, itt megtaláljátok az összes feladatlapot és a hozzájuk tartozó megoldókulcsot is közép- és emelt szinten egyaránt. Csak állítsátok be a megfelelő vizsgatárgyat a keresőben és máris elkezdhetitek a felkészülést.

Kíváncsiak vagytok, mi volt az előző évek feladatsoraiban? A tavalyi májusi matekérettségi feladatsorait itt találjátok középszinten és emelt szinten, illetve ezeken a linkeken a feladatok megoldásait is megnézhetitek. A 2017-es matekérettségi feladatait itt oldhatjátok meg középszinten, itt pedig emelt szinten, ha pedig ellenőrizni szeretnétek a feladatokat, ezeken a linkeken azt is megtehetitek. A korábbi évek összes őszi és tavaszi érettségi feladatsorát mindkét szinten pedig itt találjátok meg.

Történelem év végi próbaérettségi megoldással

Online képzés célja: Gyakorlási lehetőséget biztosítani 2019-es májusi történelem érettségire készülőknek. | | Érettségi felkészítők

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!